maanantai 4. marraskuuta 2013

Vegaaninen avokadopasta

Noin vuosi sitten  joka paikassa uutisoitiin mahtavasta avokadopastasta, joka maistuu aivan taivaalliselta. Silloin tein sitä ja se maistui hyvältä, mutta ei jotenkin niiii-iiin hyvältä kuin sitä kehuttiin. Nyt tein siitä oman vegaanisen versioni, sillä alkuperäisessä reseptissä käytetään erilaisia juustoja. En tiedä mikä tässä kolahti, mutta nyt tämä maistui kyllä aivan taivaalliselta ja olisin halunnut tarjota tätä kaikille rakkaille ihmisille heti välittömästi. Tällä pastalla pääsee kenen tahansa sydämeen <3 (alkuperäinen resepti: http://safkaa.com/2012/10/avokadopasta-the-original-recipe/)


Vegaaninen avokadopasta


1 valkosipulin kynsi
1 chili (poista siemenet)
2 kypsää avokadoa
1 sitruuna
1 ruukku persiljaa
1/2 dl kaurakermaa
ruususuolaa & pippuria

400g Farfalle-pastaa

1. Laita pasta kiehumaan reilusti suolattuun veteen.
2. Pilko valkosipuli ja chili mahdollisimman pieneksi. Laita ne kulhoon.
3. Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuutio avokado kuoressaan ja kaavi kuutiot pois lusikalla. Laita kuutiot kulhoon.
4. Purista sitruunan mehu joukkoon. Hienonna lisäksi persilja joukkoon. Lisää joukkoon suolaa&pippuria.
5. Katso onko pasta al dente. Ota keitinvedestä talteen 1/2 desilitraa. Kaada loppu neste pois.
6. Laita pastan sekaan takaisin 1/2 dl keitinvettä sekä 1/2 dl kaurakermaa. Kiehauta.
7. Laita pasta kastikkeen sekaan kulhoon. Sekoita. Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.
8. Tarjoile pasta heti kulhosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti