Vegaaninen avokadopasta
1 valkosipulin kynsi
1 chili (poista siemenet)
2 kypsää avokadoa
1 sitruuna
1 ruukku persiljaa
1/2 dl kaurakermaa
ruususuolaa & pippuria
400g Farfalle-pastaa
1. Laita pasta kiehumaan reilusti suolattuun veteen.
2. Pilko valkosipuli ja chili mahdollisimman pieneksi. Laita ne kulhoon.
3. Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuutio avokado kuoressaan ja kaavi kuutiot pois lusikalla. Laita kuutiot kulhoon.
4. Purista sitruunan mehu joukkoon. Hienonna lisäksi persilja joukkoon. Lisää joukkoon suolaa&pippuria.
5. Katso onko pasta al dente. Ota keitinvedestä talteen 1/2 desilitraa. Kaada loppu neste pois.
6. Laita pastan sekaan takaisin 1/2 dl keitinvettä sekä 1/2 dl kaurakermaa. Kiehauta.
7. Laita pasta kastikkeen sekaan kulhoon. Sekoita. Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.
8. Tarjoile pasta heti kulhosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti