maanantai 16. joulukuuta 2013

Kakkua...

Tämä kakku on tehty hasselpähkinämaidosta jääneen hasselpähkinärouheen inspiroimana. Eli voit käyttää pähkinärouheen hyväksi tässä reseptissä tai rouhia pähkinät tätä varten. Aineksista syntyy mehukas kuivakakku :)

Hasselporkkanakakku 



1porkkana
1banaani
2dl vettä
2tl vaniljasokeria
1tl ruususuolaa
1dl kookosöljyä tai maidotonta margariinia
3dl ruokosokeria
3dl hasselpähkinärouhetta
1tl ruokasoodaa
3dl vehnänjauhoja

Kakkuvuoka:
kookoshiutaleita
kookosöljyä

1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
2. Raasta porkkana. Muussaa banaani haarukalla. Sekoita keskenään kulhoon.
3. Lisää vesi, sokerit, suola ja öljy. Sekoita.
4. Lisää hasselpähkinärouhe, sooda ja vehnänjauhot.
5. Öljyä kakkuvuoka ja ripottele kookoshiutaleita ympäri vuokaa.
6. Paista uunin keskitasolla noin tunnin verran.
7. Anna kakun jäähtyä ja kumoa tarjoilualustalle. Kakku saa olla täysin viilentynyt, hieman lämpöisenä maut eivät pääse oikeuksiinsa. Koristele tomusokerilla ja kookoshiutaleilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti