Tämä on ihana sunnuntaibrunssiruoka tai hetkiin kun haluaa hemmotella itseään ja muita... :)
Vegaaniset Pannukakut ( 7 isohkoa)
1 banaani
3rkl agavesiirappia
3,5dl hasselpähkinämaitoa (kaupasta tai itsetehtynä ohje)
3dl vehnänjauhoja
1rkl NoEggiä (hyvinvarustetuista ruokakaupoista)
1/4 tl leivinjauhetta
0,5tl vanilja-aromia
kookosöljyä paistamiseen
2dl mustikoita
agavesiirappia
1. Muussaa banaani haarukalla. Lisää siirappi ja hasselpähkinämaito.
2. Sekoita kuivat aineet yhteen toisessa kulhossa.
3. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota 15 min. Taikina saa jäädä paksuksi.
4.
Paista pannulla. Jos käytät tavallista pannua saat hieman isompia
pannukakkuja. Lettupannulla tehtynä niitä tulee n. puolet enemmän.
5. Tarjoile mustikoiden ja agavesiirapin kera.


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti